LaktoBifido 90cps - Dr. Jacob’s

Kód: 429
Neohodnotené
Značka: Dr.Jacobs
€35
Skladom

LaktoBifido probiotiká, až 5 miliárd probiotických kultúr a bifidobakérií.

Detailné informácie

Doprava zdarma
Doprava zdarma
pri nákupe nad 100 €
osobný odber
Osobný odber
po telefonickom alebo e-mailovom dohovore
tovar skladom
Tovar skladom
doručujeme do 5 dní
Unikátne produkty
Unikátne produkty
vysokej kvality

Podrobný popis

LaktoBifido 90 kapsúl

LaktoBifido: Kapsuly črevnej flóry s laktobacilmi a bifidobaktériami

LaktoBifido: doplnok stravy so živými kultúrami

✓ 5 miliárd laktobacilov a bifidobaktérií na kapsulu
✓ Obal kapsuly so zeleninou
✓ Bez kvasníc a lepku

46 g (90 celulózových kapsúl po 510 mg; zodpovedá 90 porciám)

Kombinácia LactoBifido od Dr. Jakubov

V našich črevách žije veľa rôznych druhov baktérií, napr. B. baktérie mliečneho kvasenia, vo vzájomnej symbióze. Toto je tiež označované ako črevná flóra. LaktoBifido obsahuje šesť rôznych kmeňov baktérií mliečneho kvasenia (laktobacily a bifidobaktérie).

1 kapsula (1 porcia) obsahuje celkovo približne 5 miliárd životaschopných zárodkov nasledujúcich kmeňov, ak sa skladujú podľa pokynov až do konca dátumu minimálnej trvanlivosti:

Bifidobacterium Breve
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium longum
Lactobacillus Rhamnosus
Lactobacillus Helveticus
Lactococcus Lactis

1 kapsula obsahuje 5 miliárd laktobacilov a bifidobaktérií. Obal kapsule odolný voči žalúdočným a žlčovým kyselinám.

Po otvorení skladovať v chladničke. Vrecúško na pohlcovanie vlhkosti nie je určený na konzumáciu. Vyrobené v Nemecku.

Odporúčané dávkovanie:1-2 kapsule denne. Užívať nalačno ráno alebo večer na lačno.

Zloženie: zemiakový škrob, hydroxypropylmetylcelulóza (rastlinný obal kapsule), Lactobacillus Helveticus, Lactococcus lactis, Bifidobacterium Longum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium Breve, stabilizátor horečnaté soli rastlinných mastných kyselín, Bifidobacterium bifidum, antioxidant: kyselina askorbová. Alergény: obsahuje zložky mlieka a sóje.

Balenie obsahuje 90 kapsúl.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: